Vizualizare grilă:
-7%

Set de 25 bucati Test rapid Antigen COVID 19 VerinoPro pentru uz profesional

184,99 Lei 199,98 Lei

Prelevarea probelor si interpretarea rezultatelor se face doar de catre personal medico-sanitar autorizat SET 25 bucati Test rapid antigen  pentru detectarea COVID-19  Pentru uz profesional. Produs avizat ANMDMR. Avantaje: Testul rapid antigen Coronavirus tip caseta este un test de diagnostic in vitro pentru detectarea calitativa a anti..

-12%

Test intoleranta la gluten Biocard

74,98 Lei 84,99 Lei

Biocard™ Celiac test pentru acasaTest pentru intoleranta la gluten (boala celiaca).Testul Biocard™ Celiac un test imuno-cromatografic rapid pentru anticorpii asociati cu boala celiaca (intoleranta la gluten) din proba de sange din deget. Pachetul de testare contine instructiuni clare si toate accesoriile necesare pentru prelevarea de probe si efect..

-8%

Test rapid pentru determinarea Helicobacter Pylori IgG din sange Biocard

59,99 Lei 64,99 Lei

Test rapid pentru determinarea Helicobacter Pylori IgG din sange Biocard este un test pentru auto-testare acasa sau in cabinetele medicale, utilizat pentru detectia anticorpilor Helicobacter pylori dintr-o picatura de sange din deget.Principiul TestariiBiocard™ Helicobacter pylori IgG este un test rapid si sensibil pentru autotestare acasa pentru d..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)