Retur in 30 de zile

OG nr. 130/2000, art. 7 alin. 1 prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Conditii generale care se aplica tuturor produselor:
Poti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii produsului.

Avand in vedere textul de lege sus-mentionat, consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului.

Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 30 de zile de la data livrarii.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:
contravaloarea transportului va fi suportata de client;
produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie si sa fie insotite de factura de cumparare;
produsele de lenjerie intima purtate nu se pot returna (ex. produsele UnderWunder);
cremele, gelurile si produsele de nutritie desigilate si folosite nu se pot returna;
Daca aceste conditii sunt indeplinite, firma SC BIOgenetiX Distribution SRL se obliga sa returneze imediat ce intra in posesia coletului retur, intreaga suma achitata de client.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea.

SC BIOgenetiX Distribution SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate, coform legii, in termen de 30 de zile de la data primirii coletului returnat.

Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.