Vizualizare grilă:
-26%

Aluat pentru clatite si vafe cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 300g

31,99 Lei 42,99 Lei

Aluat pentru clatite si vafe cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 300gAliment destinat unor scopuri medicale speciale. Preparat cu continut proteic scazut pentru a inlocui amestecurile obisnuite de clatite si vafe.  Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartof, zahar, agent de ingrosare (guma de guar). Declaratie n..

Stoc Epuizat
-19%

Aluat pentru tort si prajituri cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 300g

31,99 Lei 39,49 Lei

Aluat pentru clatite si vafe cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 300gAliment destinat unor scopuri medicale speciale. Preparat cu continut proteic scazut pentru inlocuirea amestecurilor obisnuite pentru prajituri. Ingrediente: amidon de porumb, dextroza, zahar, agenti de ingrosare (hidroxipropilmetilceluloza, guma de carob, gu..

-27%

Amestec pentru paine si produse de patiserie fara gluten, continut scazut de proteine, Taranis 1kg

52,49 Lei 71,48 Lei

Amestec pentru paine si produse de patiserie fara gluten, continut scazut de proteine, Taranis 1kgAliment destinat unor scopuri medicale speciale. Preparat cu continut proteic scazut, fara gluten, pentru a inlocui faina obisnuita. Ingrediente: Amidon de porumb, sirop de glucoza, agenti de ingrosare (metilceluloza hidroxipropil, guma de guar, guma..

-16%

Amestec sos cu aroma de branza cu continut scazut de proteine, Taranis 200g

46,99 Lei 55,98 Lei

Amestec sos cu aroma de branza cu continut scazut de proteine, Taranis 200gAmestec pentru sos cu aroma de branza, pentru regimul dietetic al fenilcetonuriei si a altorafectiuni metabolice mostenite, ce necesita o dieta cu continut proteic scazut.Ingrediente: amidon modificat, maltodextrina, aroma (lapte), lapte praf, sare, agent anti-coacere (t..

-26%

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de afine 400g Metax

44,98 Lei 60,99 Lei

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de afine este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al tulburarilor metabolice congenitale si al afectiunilor care necesita o dieta cu continut scazut de proteine.Mentiuni importante: Numai pentru uz enteral. Nu se administreaza pe ca..

-26%

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de ciocolata 500g Metax

44,98 Lei 60,99 Lei

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de ciocolata este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al tulburarilor metabolice congenitale si al afectiunilor care necesita o dieta cu continut scazut de proteine.Mentiuni importante: Numai pentru uz enteral. Nu se administreaza p..

-25%

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de lamaie 400g Metax

39,99 Lei 53,49 Lei

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de lamaie este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al tulburarilor metabolice congenitale si al afectiunilor care necesita o dieta cu continut scazut de proteine.Mentiuni importante: Numai pentru uz enteral. Nu se administreaza pe ..

-26%

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de scortisoara 420g Metax

40,49 Lei 54,49 Lei

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de scortisoara este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al tulburarilor metabolice congenitale si al afectiunilor care necesita o dieta cu continut scazut de proteine.Mentiuni importante: Numai pentru uz enteral. Nu se administreaz..

-25%

Bautura lichida Dalia pentru regim dietetic, cu continut scazut de proteine, Taranis 200ml

8,99 Lei 11,99 Lei

Bautura lichida Dalia pentru regim dietetic, cu continut scazut de proteine, Taranis 200mlAliment destinat unor scopuri medicale speciale, sub forma lichida,  recomandat pentru regimul dietetic al fenilcetonuriei sau al altor afectiuni care necesita o dieta hipoproteica si controlul aminoacizilor.Ingrediente: apa, smantana (lapte), lactoza (la..

-29%

Biscuiti din aluat fraged cu aroma de caramel, continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 120g

27,49 Lei 38,49 Lei

Biscuiti din aluat fraged cu aroma de caramel, continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 120gAliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al fenilcetonuriei si al altor afectiuni metabolice mostenite, cu continut proteic scazut si fara gluten pentru inlocuirea biscuitilor obisnuiti.Ingrediente: Amidon de porumb*,..

-29%

Biscuiti din aluat fraged cu aroma de ciocolata, continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 120g

25,99 Lei 36,48 Lei

Biscuiti din aluat fraged cu aroma de ciocolata, continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 120gAliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al fenilcetonuriei si al altor afectiuni metabolice mostenite, cu continut proteic scazut pentru înlocuirea biscuitilor obisnuiti.Ingrediente: Amidon de porumb*, ulei de palm..

Stoc Epuizat
-28%

Biscuiti din aluat fraged cu aroma de zmeura, continut scazut de proteine, Taranis 120g

25,99 Lei 35,99 Lei

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al fenilcetonuriei si al altor afectiuni metabolice mostenite, cu continut proteic scazut pentru inlocuirea biscuitilor obisnuiti. Ingrediente: Amidon de porumb*, ulei de palmier*, zahar*, sirop de glucoza*, aroma naturala de zmeura*, emulsifiant* (lecitina de seminte de ..

-27%

Biscuiti din aluat fraged cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 120g

25,49 Lei 34,99 Lei

Biscuiti din aluat fraged cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 120gAliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al fenilcetonuriei si al altor afecţiuni metabolice mostenite, cu conţinut proteic scazut pentru inlocuirea biscuiţilor obisnuiţi. Ingrediente: Amidon de porumb*, ulei de palmier*, zahar*, ..

Stoc Epuizat
-28%

Budinca desert cremos fara proteine cu aroma de caramel Taranis 4 x 125g

45,99 Lei 63,98 Lei

Budinca desert cremos fara proteine  cu aroma de caramel Taranis 4 x 125gAliment destinat unor scopuri medicale speciale. Preparat cu aroma de caramel, cu textura de desert cremos, fara proteine, gata de utilizare. Produs tratat la cald.Ingrediente: Apa, zahar, maltodextrina, ulei din seminţe de rapita, amidon modificat, arome, agent gelatiniz..

Stoc Epuizat
-28%

Budinca desert cremos fara proteine cu aroma de capsuni Taranis 4 x 125g

45,99 Lei 63,98 Lei

Budinca desert cremos fara proteine cu aroma de capsuni Taranis 4 x 125gAliment destinat unor scopuri medicale speciale. Preparat cu aroma de capsuni, cu textura de desert cremos, fara proteine, gata de utilizare. Produs tratat la cald.Ingrediente: Apa, zahar, maltodextrina, ulei din seminţe de rapita, amidon modificat, arome, agent gelatinizant E4..

Afişare 1 - 15 din 34 (3 pagini)