Vizualizare grilă:
-28%

Aluat pentru clatite si vafe cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 300g

30,99 Lei 42,99 Lei

Aluat pentru clatite si vafe cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 300gAliment destinat unor scopuri medicale speciale. Preparat cu continut proteic scazut pentru a inlocui amestecurile obisnuite de clatite si vafe.  Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartof, zahar, agent de ingrosare (guma de guar). Declaratie n..

-28%

Aluat pentru tort si prajituri cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 300g

28,49 Lei 39,49 Lei

Aluat pentru clatite si vafe cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 300gAliment destinat unor scopuri medicale speciale. Preparat cu continut proteic scazut pentru inlocuirea amestecurilor obisnuite pentru prajituri. Ingrediente: amidon de porumb, dextroza, zahar, agenti de ingrosare (hidroxipropilmetilceluloza, guma de carob, gu..

-29%

Bautura lichida Dalia pentru regim dietetic, cu continut scazut de proteine, Taranis 200ml

8,49 Lei 11,99 Lei

Bautura lichida Dalia pentru regim dietetic, cu continut scazut de proteine, Taranis 200mlAliment destinat unor scopuri medicale speciale, sub forma lichida,  recomandat pentru regimul dietetic al fenilcetonuriei sau al altor afectiuni care necesita o dieta hipoproteica si controlul aminoacizilor.Ingrediente: apa, smantana (lapte), lactoza (la..

-29%

Biscuiti din aluat fraged cu aroma de caramel, continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 120g

27,49 Lei 38,49 Lei

Biscuiti din aluat fraged cu aroma de caramel, continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 120gAliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al fenilcetonuriei si al altor afectiuni metabolice mostenite, cu continut proteic scazut si fara gluten pentru inlocuirea biscuitilor obisnuiti.Ingrediente: Amidon de porumb*,..

-29%

Biscuiti din aluat fraged cu aroma de ciocolata, continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 120g

25,99 Lei 36,48 Lei

Biscuiti din aluat fraged cu aroma de ciocolata, continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 120gAliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al fenilcetonuriei si al altor afectiuni metabolice mostenite, cu continut proteic scazut pentru înlocuirea biscuitilor obisnuiti.Ingrediente: Amidon de porumb*, ulei de palm..

-28%

Biscuiti din aluat fraged cu aroma de zmeura, continut scazut de proteine, Taranis 120g

25,99 Lei 35,99 Lei

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al fenilcetonuriei si al altor afectiuni metabolice mostenite, cu continut proteic scazut pentru inlocuirea biscuitilor obisnuiti. Ingrediente: Amidon de porumb*, ulei de palmier*, zahar*, sirop de glucoza*, aroma naturala de zmeura*, emulsifiant* (lecitina de seminte de ..

-27%

Biscuiti din aluat fraged cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 120g

25,49 Lei 34,99 Lei

Biscuiti din aluat fraged cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 120gAliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al fenilcetonuriei si al altor afecţiuni metabolice mostenite, cu conţinut proteic scazut pentru inlocuirea biscuiţilor obisnuiţi. Ingrediente: Amidon de porumb*, ulei de palmier*, zahar*, ..

-28%

Budinca desert cremos fara proteine cu aroma de caramel Taranis 4 x 125g

45,99 Lei 63,98 Lei

Budinca desert cremos fara proteine  cu aroma de caramel Taranis 4 x 125gAliment destinat unor scopuri medicale speciale. Preparat cu aroma de caramel, cu textura de desert cremos, fara proteine, gata de utilizare. Produs tratat la cald.Ingrediente: Apa, zahar, maltodextrina, ulei din seminţe de rapita, amidon modificat, arome, agent gelatiniz..

-28%

Budinca desert cremos fara proteine cu aroma de capsuni Taranis 4 x 125g

45,99 Lei 63,98 Lei

Budinca desert cremos fara proteine cu aroma de capsuni Taranis 4 x 125gAliment destinat unor scopuri medicale speciale. Preparat cu aroma de capsuni, cu textura de desert cremos, fara proteine, gata de utilizare. Produs tratat la cald.Ingrediente: Apa, zahar, maltodextrina, ulei din seminţe de rapita, amidon modificat, arome, agent gelatinizant E4..

-28%

Budinca desert cu gust de cacao si vanilie, cu continut scazut de proteine, Taranis 95g

28,49 Lei 39,49 Lei

Budinca desert cu gust de cacao si vanilie, cu continut scazut de proteine, Taranis 95gAliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al fenilcetonurie, hiperfenilalaninemie si al altor boli metabolice, cu continut proteic scazut pentru a inlocui budinca cu gust de vanilie si cacao.Ingrediente: zahar, amidon de porumb, pud..

-27%

Cuscus bob mic, continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 500g

33,49 Lei 45,99 Lei

Cuscus bob mic, continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 500gAliment destinat unor scopuri medicale speciale. Preparat cu continut proteic scazut, fara gluten.Ingrediente: Amidon de porumb, amidon de cartof modificat, emulsifiant E471 - mono- si digliceride ale acizilor grasi, stabilizator E461 - metilceluloza, antioxidant E300 - acid L-as..

-27%

Fursecuri cu fulgi de ciocolata, continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 135g

23,99 Lei 32,98 Lei

Fursecuri cu fulgi de ciocolata, continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 135gAliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al fenilcetonuriei si al altor tulburari metabolice mostenite, care necesita o dieta saraca în proteine. Produs cu continut scazut de proteine care înlocuieste fursecurile obisnuite.Ingredie..

-28%

Inlocuitor de ou cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 300g

33,49 Lei 46,49 Lei

Inlocuitor de ou cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 300gAliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al fenilcetonuriei si al altor tulburari metabolice mostenite, care necesita o dieta saraca in proteine. Produs cu continut proteic scazut ce se poate utiliza la gatit si copt. Ingrediente: amidon d..

-33%

Paste scurte spaghetti fara gluten, continut scazut de proteine, Taranis 500g

27,99 Lei 41,49 Lei

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale.Preparat cu continut proteic scazut, fara gluten. Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartof modificat, emulsifiant E471 - mono- si digliceride ale acizilor grasi, stabilizator E461 - metilceluloza, antioxidant E300 - acid L-ascorbic, colorant E160a - beta-caroten (iv).Declarație nutritional..

-26%

Prajituri cu aroma de caise cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 240g

26,49 Lei 35,99 Lei

Prajituri cu aroma de caise cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 240gAliment destinat unor scopuri medicale speciale. Prajitura cu continut proteic scazut, cu aroma de caise, pentru a  inlocui prajiturile obisnuite. Ingrediente: amidon de porumb, zahar, ulei de palmier non-hidrogenat, dextroza, amidon de cartof, stabilizat..

Afişare 1 - 15 din 20 (2 pagini)