Cum cumpar ?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.

1.1.Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.

Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

1.2.Comanda telefonica
Telefonand la 0740.317.922 / 0740.064.339 un farmacist va prelua comanda dvs.

1.3.Comanda prin email

In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul din pagina de contact.
a.Completati adresa dumnevoastra de e-mail
b.Mesaj: completati datale dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele pe care le doriti.
Nu exista valoare minima pentru o comanda.


Cum platesc ?

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:
2.1.La sediul nostru: numerar;
2.2.Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. BIOgenetiX Distribution S.R.L.
2.3.Plata ramburs: platesti in numerar la livrare.


Livrarea

Livrarea produselor pentru comenzile ce depasec valoarea 300 lei fara TVA se face GRATUIT.

In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 300 lei fara TVA costul livrarii apare la rubrica "Cost transport" functie de modalitatea de transport aleasa de dvs. Pentru livrarile cu SameDay costul transportului este afisat la rubrica "Cost transport" si este valabil pentru colete in limita a 10 Kg. In cazul coletelor ce depasesc 10 Kg, se va percepe 1 Ron pentru fiecare Kg suplimentar.