Vizualizare grilă:
-6%

Ajutor pentru inchis fermoare

32,99 Lei 34,99 Lei

Inchiderea unui fermoar nu va mai fi o provocare cu acest dispozitiv, Atasati dispozitivul pe cheita fermoarului si inchiderea si deschiderea acestuia nu va mai fi o problema. Acest dispozitiv este destinat persoanelor cu probleme ale articulatiilor degetelor...

-25%

Aluat pentru clatite si vafe cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 300g

37,49 Lei 49,99 Lei

Aluat pentru clatite si vafe cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 300gAliment destinat unor scopuri medicale speciale. Preparat cu continut proteic scazut pentru a inlocui amestecurile obisnuite de clatite si vafe.  Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartof, zahar, agent de ingrosare (guma de guar). Declaratie n..

-25%

Aluat pentru tort si prajituri cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 300g

38,49 Lei 51,49 Lei

Aluat pentru clatite si vafe cu continut scazut de proteine, fara gluten, Taranis 300gAliment destinat unor scopuri medicale speciale. Preparat cu continut proteic scazut pentru inlocuirea amestecurilor obisnuite pentru prajituri. Ingrediente: amidon de porumb, dextroza, zahar, agenti de ingrosare (hidroxipropilmetilceluloza, guma de carob, gu..

-25%

Amestec pentru paine si produse de patiserie fara gluten, continut scazut de proteine, Taranis 1kg

72,49 Lei 96,99 Lei

Amestec pentru paine si produse de patiserie fara gluten, continut scazut de proteine, Taranis 1kgAliment destinat unor scopuri medicale speciale. Preparat cu continut proteic scazut, fara gluten, pentru a inlocui faina obisnuita. Ingrediente: Amidon de porumb, sirop de glucoza, agenti de ingrosare (metilceluloza hidroxipropil, guma de guar, guma..

-25%

Amestec sos cu aroma de branza cu continut scazut de proteine, Taranis 200g

48,99 Lei 65,50 Lei

Amestec sos cu aroma de branza cu continut scazut de proteine, Taranis 200gAmestec pentru sos cu aroma de branza, pentru regimul dietetic al fenilcetonuriei si a altorafectiuni metabolice mostenite, ce necesita o dieta cu continut proteic scazut.Ingrediente: amidon modificat, maltodextrina, aroma (lapte), lapte praf, sare, agent anti-coacere (t..

-26%

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de afine 400g Metax

44,98 Lei 60,99 Lei

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de afine este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al tulburarilor metabolice congenitale si al afectiunilor care necesita o dieta cu continut scazut de proteine.Mentiuni importante: Numai pentru uz enteral. Nu se administreaza pe ca..

-26%

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de ciocolata 500g Metax

44,98 Lei 60,99 Lei

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de ciocolata este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al tulburarilor metabolice congenitale si al afectiunilor care necesita o dieta cu continut scazut de proteine.Mentiuni importante: Numai pentru uz enteral. Nu se administreaza p..

-25%

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de lamaie 400g Metax

39,99 Lei 53,49 Lei

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de lamaie este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al tulburarilor metabolice congenitale si al afectiunilor care necesita o dieta cu continut scazut de proteine.Mentiuni importante: Numai pentru uz enteral. Nu se administreaza pe ..

-26%

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de scortisoara 420g Metax

40,49 Lei 54,49 Lei

Amestecul pentru copt cu continut redus de proteine MUFFIN-MIXX cu aroma de scortisoara este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al tulburarilor metabolice congenitale si al afectiunilor care necesita o dieta cu continut scazut de proteine.Mentiuni importante: Numai pentru uz enteral. Nu se administreaz..

Stoc Epuizat
-7%

Amortizor din cauciuc, pufar, pentru carje si bastoane cu diametrul de 19 mm, gri, Ekolife

6,49 Lei 6,99 Lei

Amortizorul din cauciuc este o piesa de schimb, inlocuieste amortizorul uzat.Este confectionat din cauciuc antiderapant si rezistent la frecare.Reduce zgomotul produs de baston la atingerea solului.Amortizorul este destinat pentru carje si bastoane cu diametrul de 19 mm...

Stoc Epuizat
-7%

Amortizor din cauciuc, pufar, pentru carje si bastoane cu diametrul de 19 mm, negru, Ekolife

6,49 Lei 6,99 Lei

Amortizorul din cauciuc este o piesa de schimb, inlocuieste amortizorul uzat.Este confectionat din cauciuc antiderapant si rezistent la frecare.Reduce zgomotul produs de baston la atingerea solului.Amortizorul este destinat pentru carje si bastoane cu diametrul de 19 mm...

-6%

Banca cu spatar pentru cada, alba, Antar

244,99 Lei 259,99 Lei

Banca pentru cada este confectionata din tuburi de aluminiu anodizat, rezistent si durabil. Este utila persoanelor care intampina dificultati la asezare/ridicare in/din cada. Sezutul si spatarul sunt confectionate din PVC, rezistent la dezinfectanti. Sezutul este prevazut cu gauri anti-alunecare si drenaj in timpul utilizarii. Banca cu spatar pen..

-9%

Banca pentru baie Antar AT51008

199,99 Lei 219,98 Lei

Bancheta poate fi montata in partea superioara a unei cazi, permitand utilizatorului sa stea intr-o pozitie de sezut peste o cada. Mobilitate mare: usor de dezasamblat si de mutat in orice loc. Dimensiuni: Latime: 70.5 cm Adancime: 32 cm Inaltime: 18 cm Scaun: 40,5-65 cm Greutate: 2,7 kg Greutate maxima utilizator: 120 kg..

-12%

Banda kinesiologica premium REA Tape 5cm x 5m cu extra adeziv pentru reducerea ridurilor culoare beige

34,99 Lei 39,97 Lei

Banda kinesiologica premium REA Tape 5cm x 5m cu extra adeziv pentru reducerea ridurilor culoare beigeREA Tape este o banda medicala sigura, fabricata din material elastic, ventilata printr-un material de inalta calitate si asigura un confort excelent, imobilizare si stabilizare, REA Tape este fabricata dintr-un material rezistent, respirabi..

-7%

Banda kinesiologica premium REA Tape 5cm x 5m cu extra adeziv pentru sportivi culoare Alba

32,49 Lei 34,99 Lei

Banda kinesiologica premium REA Tape 5cm x 5m cu extra adeziv pentru sportivi culoare Alba REA Tape este o banda medicala sigura, fabricata din material elastic, ventilata printr-un material de inalta calitate si asigura un confort excelent, imobilizare si stabilizare, REA Tape este fabricata dintr-un material rezistent, respirabil, pentru o ut..

Afişare 1 - 15 din 678 (46 pagini)