Vizualizare grilă:
-20%

Bicicleta exercitii recuperare reabilitare pentru maini si picioare AIR WALKER

463,97 Lei 579,96 Lei

Indicatii:• Recuperare neuromotorie• Tonifierea musculaturii• Mobilitatea articulatiilor• Circulatie si motricitateMod de utilizare:Asezati dispozitivul  transversal in fata dumneavoastra. prindeti-va cu ambele maini de manere. Cand un picior avanseaza, celalalt se misca inapoi.De asemenea, va puteti antrena si bratele in acelas fel. Pentru a ..

-25%

Bicicleta exercitii recuperare/reabilitare cu afisaj Antar

179,99 Lei 239,98 Lei

Bicicleta exercitii recuperare/reabilitare Antar este recomandata exercitiilor de recuperare avand un design ergonomic pentru o utilizare optima. Dimensiunea compacta si greutatea redusa a bicicletei faciliteaza manevrarea si depozitarea acesteia.Specificatii Tehnicecontrol manual al dificultatiipedale cu forma ergonomicacurea pedalePedalier cu fra..

-33%

Bicicleta pentru exercitii recuperare/reabilitare si intretinere alba Caremax

149,99 Lei 224,98 Lei

Bicicleta pentru exercitii recuperare/reabilitare si intretinere alba Caremax este recomandata exercitiilor de recuperare avand un design ergonomic pentru o utilizare optima. Dimensiunea compacta si greutatea redusa a bicicletei faciliteaza manevrarea si depozitarea acesteia.Specificatii Tehnice- control manual al dificultatii- pedale cu forma..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)