Vizualizare grilă:
-20%

Bila masaj extra mica portocalie

18,99 Lei 23,74 Lei

..

-17%

Bila masaj foarte mare

28,49 Lei 34,51 Lei

Mingea este destinată reabilitării și masajului mâinii, precum și masajului întregului corp.Este ideala pentru reducerea tensiunii, stimularea tactila si a circulatiei sangelui. Diametru: 10 cmGreutate proprie: 139g..

-21%

Bila masaj mare

22,61 Lei 28,56 Lei

Mingea este destinată reabilitării și masajului mâinii, precum și masajului întregului corp.Este ideala pentru reducerea tensiunii, stimularea tactila si a circulatiei sangelui. Diametru: 9 cmGreutate proprie: 103 g..

-20%

Bila masaj medie galbena

23,49 Lei 29,37 Lei

Bila din plastic flexibil este protrivita pentru exercițiul de recuperare și  prindere.Stimulează simțul și îmbunatateste flexibilitatea și rezistenta în degete. Este acoperita cu proeminențerotunjițe la vârfuri pentru stimularea senzoriala a palmei.Diametru: 8 cmGreutate proprie: 79g..

-20%

Bila masaj mica

23,49 Lei 29,36 Lei

Mingea este destinata reabilitarii si masajului mainii, precum si masajului intregului corp.Este ideala pentru reducerea tensiunii, stimularea tactila si a circulatiei sangelui. Diametru: 7 cmGreutate proprie:54 g..

-20%

Lotiune relaxanta si reconfortanta pentru masaj

99,99 Lei 125,00 Lei

Recomandat:Pentru efect de relaxare si calmare. Formula cu proprietati extraordinare de relaxare, pentru a elimina tensiunea si inflamatia musculara.Mod de utilizare:Clinici, privat si sportFormula:NAQI Lotiune Masaj Relax ofera amestecul ideal intre o emulsie O/W cu efect de alunecare si proprietati terapeutice ale uleilor naturale esentiale ..

-25%

Minge recuperare medicala 20 cm ANTAR

24,99 Lei 33,32 Lei

Descriere:Ideala pentru reabilitare, corectarea defectelor de postură.Este destinat pentru creșterea mobilității articulațiilor în bolile neurologice.Ajută la păstrarea formei fizice și tonusului muscular. Ideală pentru exerciții de întindere, echilibru, fitness, cardio, stretching sau reabilitare.Are un impact redus asupra articulațiilor.Vă permit..

-15%

Minge recuperare medicala 22 cm ANTAR

28,99 Lei 33,99 Lei

Descriere:Ideal pentru reabilitare, corectarea defectelor de postură.Este destinat pentru creasterea mobilității articulațiilor în bolile neurologice.Ajută la păstrarea formei fizice și tonusului muscular. Ideală pentru exerciții de întindere, echilibru, fitness, cardio, stretching sau reabilitare.Are un impact redus asupra articulațiilor.Vă permit..

-25%

Minge recuperare medicala 25 cm ANTAR

28,99 Lei 38,65 Lei

Descriere:Ideal pentru reabilitare, corectarea defectelor de postură.Este destinat pentru creasterea mobilității articulațiilor în bolile neurologice.Ajută la păstrarea formei fizice și tonusului muscular. Ideală pentru exerciții de întindere, echilibru, fitness, cardio, stretching sau reabilitare.Are un impact redus asupra articulațiilor.Vă permit..

-20%

Perna inel antidecubit ortopedica albastra ANTAR AT03009

94,99 Lei 118,74 Lei

Aceasta perna, fabricata din spuma vascoelastica groasa cu efect de memorie, se adapteaza perfect la forma corpului, oferind un bun suport vertebrelor ce previne durerile neplacute.Perna inel antidecubit este recomandata in caz de durere in zona anala sau a feselor, dureri cauzate de hemoroizi sau dupa anumite proceduri chirurgicale. Aceasta perna ..

În Stoc
-20%

Protectie pentru calcai si cot

122,97 Lei 153,72 Lei

Proteția cotului și a calcâiului scade presiunea asupra zonei sensibile. Ajută la prevenirea formării escarelor la bolnavii imobilizați. Se poate pune peste calcâi sau cot și se securizează cu închidere cu arici (Velcro). Este umplut cu polyester ignifug și poate fi spălat la mașină la 30 de grade Celsius.Dimensiuni: 14 x 10 x 3 cm..

-20%

Pungute pentru medicamente

23,99 Lei 29,99 Lei

Pungile pentru medicamente sunt ideale pentru o buna organizare a administrarii tratamentelor cu medicamente. Setul contine 4 pungi mari (dimineata, pranz, seara, noapte) si 50 pungi mici cu inchidere ziplock.In pungile mici se pot stoca medicamentele, dupa care se pot pune in pungutele mari pentru a fi transportate in caz de nevoie. Pungile s..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)