Vizualizare grilă:
-25%

Fotoliu rulant cu toaleta deluxe din otel cu roti Antar

569,99 Lei 759,99 Lei

Fotoliu rulant cu toaleta este destinat persoanelor ce au tulburari de mobilitate sau care din alte motive nu pot folosi o toaleta normal.El poate fi folosi atat ca fotoliu rulant de intrior, pentru transportul bolnavului, fie pentru toaleta.Fotoliu are o perna detasabila, sub care se afla colacul de WC si plosca colectoare care este usor de detasa..

-20%

Scaun cu rotile din otel si vas de toaleta

769,89 Lei 962,35 Lei

NOTA: Acest produs este destinat persoanelor cu probleme medicale si ar trebui utilizat numai sub atenta supraveghere.Descriere:Scaun de  toaleta CA603 este o combinatie intre un scaun toaleta si un fotoliu rulant, util persoanelor cu mobilitate  redusa, care au nevoie de toaleta.Poate fi utilizat ca fotoliu rulant in spatii interioare si..

-25%

Scaun cu toaleta cu spatar si manere pliabil Antar

169,99 Lei 226,66 Lei

NOTA: Acest produs este destinat persoanelor cu probleme medicale si ar trebui utilizat numai sub atenta supraveghere.Descriere: Scaunul toaleta AT51030  util pentru persoanele cu mobilitate redusa si care au nevoie de toaleta in camera, atat in spital cat si in locuinta. Prevazut cu cadru de siguranta, confera stabilitate persoanelor care nec..

-20%

Scaun cu toaleta de camera pliabil Antar

209,99 Lei 262,49 Lei

NOTA: Acest produs este destinat persoanelor cu probleme medicale si ar trebui utilizat numai sub atenta supraveghere.Descriere: Scaunul toaleta AT51016  util pentru persoanele cu mobilitate redusa si care au nevoie de toaleta in camera, atat in spital cat si in locuinta. Prevazut cu cadru de siguranta, confera stabilitate persoanelor care nec..

În Stoc
-24%

Scaun toaleta din aluminiu ajustabil, argintiu, Kaiyang

179,99 Lei 237,49 Lei

Scaunul toaleta KY810-A util pentru persoanele cu mobilitate redusa si care au nevoie de toaleta in camera, atat in spital cat si in locuinta. Prevazut cu cadru de siguranta, confera stabilitate persoanelor care necesita sa se sprijine in momentul in care se aseaza sau se ridica de pe scaun.Caracteristici:cadrul din aluminiu cu manere de sprijin pe..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)