Vizualizare grilă:
-25%

Fotoliu rulant cu toaleta deluxe din otel cu roti Antar

569,99 Lei 759,99 Lei

Fotoliu rulant cu toaleta este destinat persoanelor ce au tulburari de mobilitate sau care din alte motive nu pot folosi o toaleta normal.El poate fi folosi atat ca fotoliu rulant de intrior, pentru transportul bolnavului, fie pentru toaleta.Fotoliu are o perna detasabila, sub care se afla colacul de WC si plosca colectoare care este usor de detasa..

-20%

Scaun cu rotile din otel si vas de toaleta

769,89 Lei 962,35 Lei

NOTA: Acest produs este destinat persoanelor cu probleme medicale si ar trebui utilizat numai sub atenta supraveghere.Descriere:Scaun de  toaleta CA603 este o combinatie intre un scaun toaleta si un fotoliu rulant, util persoanelor cu mobilitate  redusa, care au nevoie de toaleta.Poate fi utilizat ca fotoliu rulant in spatii interioare si..

Stoc Epuizat
-20%

Scaun cu rotile si vas de toaleta, pliabil, piele ecologica, negru, Kaiyang

649,98 Lei 812,48 Lei

Scaunul toaleta KY608-46 este o combinatie intre un scaun toaleta si un fotoliu rulant de interior, util persoanelor cu mobilitate redusa si care au nevoie de toaleta in camera. Poate fi utilizat ca fotoliu rulant in spatii interioare in spital sau locuinta si este actionat prin impingere. Este usor de manevrat si foarte confortabil.Prevazut cu cad..

-25%

Scaun cu toaleta cu spatar si manere pliabil Antar

169,99 Lei 226,66 Lei

NOTA: Acest produs este destinat persoanelor cu probleme medicale si ar trebui utilizat numai sub atenta supraveghere.Descriere: Scaunul toaleta AT51030  util pentru persoanele cu mobilitate redusa si care au nevoie de toaleta in camera, atat in spital cat si in locuinta. Prevazut cu cadru de siguranta, confera stabilitate persoanelor care nec..

Stoc Epuizat
-30%

Scaun cu toaleta de camera pliabil Antar

184,99 Lei 262,49 Lei

NOTA: Acest produs este destinat persoanelor cu probleme medicale si ar trebui utilizat numai sub atenta supraveghere.Descriere: Scaunul toaleta AT51016  util pentru persoanele cu mobilitate redusa si care au nevoie de toaleta in camera, atat in spital cat si in locuinta. Prevazut cu cadru de siguranta, confera stabilitate persoanelor care nec..

-25%

Scaun cu toaleta deluxe din otel, ajustabil, albastru, Antar

459,99 Lei 613,39 Lei

Scaun  cu toaleta este destinat persoanelor cu mobilitate redusa sau care din alte motive nu pot folosi o toaleta normala. Scaunul are o perna detasabila, sub care se afla colacul de WC si vas colectoar care este usor de detasat si igienizat. Scaunul se poate suprapune peste toaleta (acolo unde dimensiunile permit acest lucru). Inaltimea poate..

Stoc Epuizat
-23%

Scaun din otel cu vas de toaleta, manere si spatar negru Kaiyang

299,98 Lei 388,87 Lei

Scaunul cu toaleta KY893 este util pentru persoanele cu capacitate de deplasare redusa ce au nevoie de toaleta in camera. Scaunul de toaleta KY893 este un scaun confortabil, atat sezutul cat si spatarul sunt captusite cu material din piele ecologica moale de culoare neagra.Caracteristici: manere de sprijin pentru brate fixe si captus..

-35%

Scaun toaleta din aluminiu ajustabil, argintiu, cu roti, Kaiyang

235,00 Lei 361,82 Lei

Scaunul toaleta cu roti KY810-AW  util pentru persoanele cu mobilitate redusa si care au nevoie de toaleta in camera, atat in spital cat si in locuinta. Prevazut cu cadru de siguranta, confera stabilitate persoanelor care necesita sa se sprijine in momentul in care se aseaza sau se ridica de pe scaun. Caracteristici: cadrul ..

-24%

Scaun toaleta din aluminiu ajustabil, argintiu, Kaiyang

209,99 Lei 276,31 Lei

Scaunul toaleta KY810-A util pentru persoanele cu mobilitate redusa si care au nevoie de toaleta in camera, atat in spital cat si in locuinta. Prevazut cu cadru de siguranta, confera stabilitate persoanelor care necesita sa se sprijine in momentul in care se aseaza sau se ridica de pe scaun.Caracteristici:cadrul din aluminiu cu manere de sprijin pe..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)