Vizualizare grilă:

Cadru de mers din aluminiu cu dublu sprijin si roti, pliabil, Kaiyang

184,99 Lei

Este un dispozitiv medical ortopedic pentru sustinerea  echilibrului in timpul deplasarii, asezarii sau ridicarii, util atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Asigura un suport maxim persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporale sau permanente, persoanelor aflate in faza de recuperare ca urmare a unor interventii chirurgicale, ..

Cadru de mers din aluminiu, pliabil, cu roti Kaiyang

159,99 Lei

Acest produs este destinat persoanelor cu probleme medicale si ar trebui utilizat sub atenta supraveghere.Descriere:                                       ..

-23%

Cadru de mers fix, aluminiu, ajustabil pe inaltime, Kaiyang

139,99 Lei 182,49 Lei

Este un dispozitiv medical ortopedic pentru sustinerea echilibrului in timpul deplasarii, asezarii sau ridicarii, util atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Asigura un suport maxim persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporare sau permanente, persoanelor aflate in faza de recuperare ca urmare a unor interventii chirurgicale, persoa..

Cadru de mers pliabil cu dublu sprijin, aluminiu Kaiyang

169,99 Lei

Este un dispozitiv medical ortopedic pentru sustinerea  echilibrului in timpul deplasarii, asezarii sau ridicarii, util atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei.Asigura un suport maxim persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporale sau permanente, persoanelor aflate in faza de recuperare ca urmare a unor interventii chirurgicale, p..

-25%

Cadru de mers pliabil, ajustabil, pasitor aluminiu cu/fara roti ANTAR

169,99 Lei 226,65 Lei

Cadrul de mers este realizat din aluminiu eloxat, foarte ușor. Picioarele sunt prevăzute cu orificii de reglare în înălțime adaptate necesităților utilizatorului și au terminații din cauciuc antiderapant. Se poate plia foarte ușor doar prin apăsarea unui buton aflat pe bară frontală a dispozitivului, în vederea depozitării și a transportului. Mâner..

Cadru de mers pliabil, reglabil pe inaltime si functie de pasitor Kaiyang

159,99 Lei

Acest produs este destinat persoanelor cu probleme medicale si ar trebui utilizat sub atenta supraveghere.Descriere:                                       ..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)