Vizualizare grilă:
-20%

Cadru de mers din aluminiu cu dublu sprijin si roti, pliabil, Caremax

144,99 Lei 181,25 Lei

Descriere: Este un dispozitiv medical ortopedic pentru sustinerea  echilibrului in timpul deplasarii, asezarii sau ridicarii, util atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Asigura un suport maxim persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporale sau permanente, persoanelor aflate in faza de recuperare ca urmare a unor interventii chi..

-25%

Cadru de mers din aluminiu cu dublu sprijin si roti, pliabil, Kaiyang

139,99 Lei 186,66 Lei

Este un dispozitiv medical ortopedic pentru sustinerea  echilibrului in timpul deplasarii, asezarii sau ridicarii, util atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Asigura un suport maxim persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporale sau permanente, persoanelor aflate in faza de recuperare ca urmare a unor interventii chirurgicale, ..

-20%

Cadru de mers din aluminiu, pliabil, cu roti Kaiyang

125,99 Lei 157,49 Lei

Acest produs este destinat persoanelor cu probleme medicale si ar trebui utilizat sub atenta supraveghere.Descriere:                                       ..

-20%

Cadru de mers pliabil cu dublu sprijin

139,99 Lei 174,99 Lei

Descriere:                                                         &nb..

-25%

Cadru de mers pliabil cu dublu sprijin, aluminiu Kaiyang

129,99 Lei 173,32 Lei

Este un dispozitiv medical ortopedic pentru sustinerea  echilibrului in timpul deplasarii, asezarii sau ridicarii, util atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei.Asigura un suport maxim persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporale sau permanente, persoanelor aflate in faza de recuperare ca urmare a unor interventii chirurgicale, p..

-20%

Cadru de mers pliabil, reglabil pe inaltime si functie de pasitor Kaiyang

124,99 Lei 156,24 Lei

Acest produs este destinat persoanelor cu probleme medicale si ar trebui utilizat sub atenta supraveghere.Descriere:                                       ..

-20%

Cadru pliabil din aluminiu cu miscare alternativa bronz CAREMAX

139,99 Lei 174,99 Lei

NOTA: Acest produs este destinat persoanelor cu probleme medicale si ar trebui utilizat sub atenta supraveghere.Cadrul de mers CA812LC este un dispozitiv medical ortopedic pentru sustinerea echilibrului in timpul deplasarii, asezarii sau ridicarii, util atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei.Asigura un suport maxim persoanelor cu dizabil..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)