Vizualizare grilă:
-25%

Aparat de aerosoli - nebulizator SY-N8002 XIW ANTAR

149,94 Lei 199,92 Lei

Descriere:Dispozitiv medical utilizat pentru administrarea medicamentelor sau a solutiilor medicamentoase sub forma de vapori pentru tratamentul diferitelor afectiuni ale tractului respirator superior si inferior sau pentru a ajuta la usurarea respiratiei.Dispozitivul este atat pentru uz casnic cat si pentru uz medical.Atomizorul creeaza aerosoli c..

-25%

Bicicleta exercitii recuperare/reabilitare cu afisaj Antar

179,99 Lei 239,98 Lei

Bicicleta exercitii recuperare/reabilitare Antar este recomandata exercitiilor de recuperare avand un design ergonomic pentru o utilizare optima. Dimensiunea compacta si greutatea redusa a bicicletei faciliteaza manevrarea si depozitarea acesteia.Specificatii Tehnicecontrol manual al dificultatiipedale cu forma ergonomicacurea pedalePedalier cu fra..

-33%

Bicicleta pentru exercitii recuperare/reabilitare si intretinere alba Caremax

149,99 Lei 224,98 Lei

Bicicleta pentru exercitii recuperare/reabilitare si intretinere alba Caremax este recomandata exercitiilor de recuperare avand un design ergonomic pentru o utilizare optima. Dimensiunea compacta si greutatea redusa a bicicletei faciliteaza manevrarea si depozitarea acesteia.Specificatii Tehnice- control manual al dificultatii- pedale cu forma..

-20%

Dispozitiv de macinat pastile

45,99 Lei 57,50 Lei

Introducand o pastila in dispozitiv si rasucind in sensul acelor de ceas va fi transformata in pulbere fina pentru o ingerare mai usoara. Confectionat din materiale de foarte buna calitate, acest dispozitiv va fi de un real ajutor pentru persoanele care intampina dificultati la inghitirea a pastilelor...

Dispozitiv pentru tratarea durerilor menstruale Woman Stress Free

999,99 Lei

WOMAN STRESS FREE – DISPOZITIV MEDICAL CU LUMINA DE JOASA INTENSITATE PENTRU TRATAREA DURERILOR MENSTRUALE WOMAN STRESS FREE trateaza durerea menstruala prin utilizare timp de 20 de minute pe zi , in decurs de o saptamana, inaintea declansarii ciclului menstrual. Durerea poate disparea complet dupa primele trei luni de utilizare datorita ..

-20%

Dispozitiv scurt pentru apucare la distanta cu magnet

64,49 Lei 80,61 Lei

Cu acest dispozitiv puteți apuca obiecte de greutate medie spre ușoară, aflate la înălțime sau prea jos, fară a mai fi nevoie să vă întindeți sau să vă aplecați, precum telecomanda sau reviste. Prin strângerea ușoară a mânerului dispozitivul se vă strânge în jurul obiectului și astfel îl veți putea aduce în locația dorita. Dispozitivul are atașat ș..

-20%

Minge antrenamentul palmei Powerball- extramica

36,99 Lei 46,23 Lei

Minge pentru antrenamentul mâini - este din silicon medical cu grade diferite de consistentă, utilă în scop de recuperare, reeducare și consolidare progresivă.Este utilă în  creșterea și îmbunătățirea abilității motorii, mobilități și flexibilității.Mingea pentru reeducare se poate utiliza în tratarea artritei, reducerea stresului prin acționa..

-20%

Minge antrenamentul palmei Powerball- medie

46,99 Lei 58,75 Lei

Minge pentru antrenamentul mâini - este din silicon medical cu grade diferite de consistentă, utilă în scop de recuperare, reeducare și consolidare progresivă.Este utilă în  creșterea și îmbunătățirea abilității motorii, mobilități și flexibilității.Mingea pentru reeducare se poate utiliza în tratarea artritei, reducerea stresului prin acționa..

-20%

Organizator medicamente saptamanal, din plastic

37,75 Lei 47,19 Lei

Cutia pentru medicamente este utila pentru o buna organizare în administrarea medicamentelor mai ales în cazul tratamentelor de lunga durata. Persoanelor supuse unor tratamente medicamentoase își pot păstra medicamentele pentru cele șapte zile ale săptămânii în cutiuțe distincte și organizat pentru diferitele momente ale zilei conform prescripției ..

Saltea anti-escare cu celule tubulare si compresor ANTAR AT52102

489,99 Lei

..

Saltea tip fagure antiescare cu compresor ANTAR AT52101

199,98 Lei

Sistem antidecubit - AT52101Sistem antidecubit ce realizeaza o alternare a punctelor de contact cu pielea, facand un masaj bland care permite o mai buna circulatie a sangelui si o buna oxigenare a tesuturilor, prevenind astfel formarea escarelor (leziunilor de decubit).Sistemul este silentios si economic, usor de instalat, utilizat si intretinut, c..

-22%

Saltea tip fagure antiescare cu compresor Kaiyang

175,49 Lei 224,99 Lei

Saltea antiescare (antidecubit) - modelul KY-QJ-01 este un sistem activ compus dintr-o saltea pneumatica si o pompa (compresor) care introduce aerul alternativ in celulele saltelei. Salteaua antiescare are rol dublu, de preventie a aparitiei escarelor, iar in cazul aparitiei lor de ameliorare. Salteaua are 130 de celule pneumatice, 65 dintre ele ..

-25%

Tensiometru de incheietura compact, complet automat BERGI BP208

124,99 Lei 166,66 Lei

Tensiometru de incheietura compact, complet automat BERGI BP208-   Complet automat, simplu si usor de folosit-   Principiu de masurare: metoda oscilometrica-   Ecranul afiseaza: pulsul, tensiunea sistolica si diastola-   Avertizare HB (aritmie)-   Memorie de 90 de masuratori, cu specificatie data si ora...

-52%

Termometru digital de frunte cu infrarosu de mare precizie, non contact, afisaj LCD, alb

119,99 Lei 249,99 Lei

Metoda Tehnologie: cu infrarosuDistanta de masurare: in limitele a 2 cmTimp de testare: 1 secundaModuri de masurare: Mod corp / Obiect - comutabilUnitate de masurare: °C / °F comutabilLimite de masurare: Mod corp: 32-43°C (89,6 – 109,4 °F); Mod obiect: 0-100°C (32-199,9°F)Functie bip: DaLumina de fond (cu functie de alerta in caz de febra):Ver..

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)