Vizualizare grilă:
-25%

Bicicleta exercitii recuperare/reabilitare cu afisaj Antar

154,99 Lei 206,66 Lei

Bicicleta exercitii recuperare/reabilitare Antar este recomandata exercitiilor de recuperare avand un design ergonomic pentru o utilizare optima. Dimensiunea compacta si greutatea redusa a bicicletei faciliteaza manevrarea si depozitarea acesteia.Specificatii Tehnicecontrol manual al dificultatiipedale cu forma ergonomicacurea pedalePedalier cu fra..

-36%

Dispozitiv pentru tratarea durerilor articulare WeWoThom Premium

958,89 Lei 1.490,06 Lei

WeWoThom Premium este o forma de terapie cu sunete de inalta frecventa.In organismul uman campurile electro-magnetice de inalta frecventa joaca un rol important si natural in sustinerea vietii si mentinerea temperaturii corporale. Primele dispozitive terapeutice utilizand aceste campuri electro-magnetice au fost dezvoltate de oamenii de stiinta ger..

Dispozitiv pentru tratarea durerilor menstruale Woman Stress Free

999,99 Lei

WOMAN STRESS FREE – DISPOZITIV MEDICAL CU LUMINA DE JOASA INTENSITATE PENTRU TRATAREA DURERILOR MENSTRUALE WOMAN STRESS FREE trateaza durerea menstruala prin utilizare timp de 20 de minute pe zi , in decurs de o saptamana, inaintea declansarii ciclului menstrual. Durerea poate disparea complet dupa primele trei luni de utilizare datorita ..

-20%

Dispozitiv stimulare crestere capilara I-Grow

2.799,99 Lei 3.499,98 Lei

I-Grow, platforma de cresterea parului, este brevetul Apira in decursul a decenii de experienta, in care  oamenii de stiinta in fotomedicina  si experti in ingineria optica au lucrat in echipa.Apira Science este un lider de incredere si pionier in terapia cu lumina de nivel scazut (LLLT).I-Grow este un dispozitiv testat clinic care p..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)