Dispozitiv stimulare crestere capilara I-Grow

Adauga in wishlist
Cod produs: IP-PE1041G00
Disponibilitate: la comanda

Descriere

I-Grow, platforma de cresterea parului, este brevetul Apira in decursul a decenii de experienta, in care  oamenii de stiinta in fotomedicina  si experti in ingineria optica au lucrat in echipa.

Apira Science este un lider de incredere si pionier in terapia cu lumina de nivel scazut (LLLT).

I-Grow este un dispozitiv testat clinic care poate fi folosit acasa in conditii de siguranta. Acesta este conceput si produs pentru a trata subtierea parului si calvitia, atat la femei cat si la barbati. Combinatia de caracteristici din sistemul iGrow ofera cele mai bune rezultate.

LLLT energizeaza activitatea celulara in cadrul foliculului si promoveaza proliferarea (cresterea) unui fir de par gros, plin si cu aspect mai sanatos.

S-a realizat un studiu pe 42 de pacienti in care nu au fost raportate evenimente adverse sau efecte secundare si s-a demonstrat o crestere de 37% a cresterii parului.

LLLT este un acronim pentru terapie cu lumina de nivel scazut. Aceasta se refera la o terapie care utilizeaza energie luminoasa sub un prag specific de energie si intr-o anumita lungime de unda. Sursele de lumina folosite pentru LLLT includ tehnologie laser si dispozitive de LED-uri. Dispozitivele LLLT nu produc caldura, sunt sigure si nu pot arde sau ranii pielea.

Studiile clinice au demonstrat eficacitatea LLLT-ului in promovarea cresterii parului la barbati si femei cu alopecie androgenetica. Cele mai recente cercetari au indentificat ca LLLT este absorbit in celule declansand o activitate celulara imbunatatita.

LLLT face ca celulele imbatranite sa devina mai active, crescand astfel eficienta acestora in cresterea parului. iGrow este conceput sa poata fi aprins decat atunci cand este plasat ferm pe cap. iGrow nu necesita nici o miscare manuala ci pur si simplu plasati iGrow pe cap, selectati una din cele 5 sesiuni pre-programate si apoi puteti sta relaxat pe spate.

iGrow nu este recomandat pentru cei cu o cadere severa (masiva) a parului.

Caracteristici

Opinii

Clientii pharmonline nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Alerta de pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei TVA inclus

Alerta stoc

Completand formularul de mai jos veti putea primi pe email cand produsul va fi disponibil.

Stoc produs: la comanda

captcha equation image

Video

Branduri

NAQI
Color 7
ANTAR
WeWoThom
Scarheal
VITILITY
SKINEMMA
UnderWunder
Mobility Design
CAREMAX
iGROWlaser
Maxima Pofam-Poznan
FDI FRANCE
platforma ecommerce
www.cel.ro